Derfor ville Hjulsager væk fra Brøndby: Manglede modstand

0
2433

Unge Andrew Hjulsager skiftede i vinterpausen Brøndby ud med Celta Vigo i den bedste spanske række. Siden skiftet, er det kun blevet til 7 kampe.

Hjulsager fortæller i et interview med BT, hvorfor han ville væk fra Brøndby:
– Jeg havde været i Brøndby hele mit liv, og jeg følte, at jeg var kommet til et punkt i Brøndby, hvor jeg ikke ville få mere ud af at blive en ekstra sæson i forhold til min udvikling. Jeg rykkede mig så meget til træningerne, forstået på den måde, at jeg havde brug for hårdere modstand for at blive bedre, og det blev afgørende. Nu bliver jeg presset på et helt andet niveau, og selv om jeg ikke har spillet så mange kampe, kan jeg mærke, at jeg har rykket mig meget mere, så det har været et godt skifte for mig.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar
Indsæt dit navn her