Rønnow: Vi skal være i stand til at dominere

0
1476

På torsdag møder Brøndby finske VPS Vaasa i returopgøret i det finske i kvalifikationen til Euro League. Brøndby vandt første opgør 2-0

– Vi fik et godt udgangspunkt. Vi spillede måske ikke helt den kamp, vi gerne ville, men så fulgte vi op med en rigtig god kamp mod FC Midtjylland, og det er de ting fra den kamp, som vi skal tage med. Det er et hold (VPS Vaasa, red.), som vi skal være i stand til at dominere, og de passer egentlig rigtig godt til vores spillestil, så jeg er sikker på, at vi får scoret. Og gør vi det, så bliver det også svært for dem at komme tilbage, men vi skal fra start spille vores spil og gøre det bedre, end vi gjorde det i den første kamp. Gør vi det, er jeg sikker på, at vi skaber et godt resultat, fortæller Brøndbys Frederik Rønnow til Brøndbys hjemmeside.

Og fortsætter:

– Vi har set noget video på dem – bl.a. hvor de slog Olimpija Ljubljana ud. Det er et hold, som vil spille meget possesion, men som måske også har svært ved at bryde igennem. Vi har et godt udgangspunkt, så nu skal vi op og gøre arbejdet færdigt, lyder det fra landsholdskeeperen.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar
Indsæt dit navn her