Insider-tips til betting strategier

8. december 2020

Det helt store spørgsmål som alle oddsere og bettere vil have besvaret, er selvfølgelig hvordan man sikre sig at ens odds eller bet går hjem. Det korte svar er at det kan du ikke, da der altid vil være en risiko forbundet med at bette.

Der er dog nogle metoder og strategier man kan tillægge sig, som kan hjælpe en rigtig godt på vej til succes når man better. Først og fremmest kan man lave sit ’home-work’, altså at sætte sig ind i forholdende omkring den kamp eller begivenhed man har tænkt sig at bette på. Det kan man gøre ved at tjekke op på holdopstillinger, kampform og andre faktorer der kan have en effekt på resultatet.

I det følgende kan du læse mere om nogle udvalgte strategier, som du kan bruge når du better. Disse strategier kan, hvis de implementeres ordentligt, hjælpe dig godt på vej til et bedre afkast på dine bets. Strategierne omhandler Martingayle systemet, som er en specifik måde at sætte indsatser på når du better, sammenholdt med nogle specifikke odds. Dertil kan du læse om det at surebette, som er et system som ’sikrer’ dig et overskud.

Betting strategier

Surebet: Med surebet kræver det at man tjekker odds sætningen hos de forskellige bookmakere, hvilket hænger sammen med at man udnytter differencen i odds sætningen på de samme kampe, til at garantere sit overskud. Det er bedst forklaret gennem et eksempel, så lade os tage udgangspunkt i en tennis kamp.

Du har 100 kr. at bette for på en tennis kamp. Tennis kampen står mellem spiller A og spiller B. To udvalgte bookmakere har følgende odds på kampens vinder:

Bookmaker 1:
Spiller A giver 2,3 i odds.
Spiller B giver 1,4 i odds.

Bookmaker 2:
Spiller A giver 1,8 i odds.
Spiller B giver 1,9 i odds.

På bookmaker 1 sætter du 45 kr. på spiller A til odds 2,30, som giver 103,5 kr hvis personen vinder.
På bookmaker 2 sætter du de resterende 55 kr. på spiller B til odds 1,90, som giver 104,5 kr hvis spilleren vinder.

Som du kan se er du altså garanteret et overskud uanset hvem af de to spillere der vinder kampen. Det er ikke den store gevinst man får, men hvis man laver sit forarbejde grundigt nok, og tjekker odds sætningen hos de forskellige bookmakere, så kan man garantere sig selv et overskud.

Man kan selvfølgelig bruge surebetting strategien på andre former for sport og begivenheder end tennis. Eksempelvis på fodboldkampe, hvor du kan spille 100 kr. på det ene hold som kampvinder til odds 3,0 til en samlet gevinst på 300 kr.

Hvis du i løbet af kampen kan se at det andet hold giver et odds på 1,70 hvis de ikke taber, så kan du sætte 160 kr. på at de ikke taber til en samlet gevinst på 272 kr. Som du kan se er du altså i dette tilfælde garanteret en gevinst på minimum 12 kr.

Martingayle systemet

Dette system er meget simpelt at finde rundt i, da det hele tiden handler om at fordoble din indsats hvis du taber. Du kender det måske fra roulette hvor man better på en farve, og hvis kuglen ikke lander på den farve du har bettet på, så fordobler du din indsats på samme farve til næste spil.

I dette system skal du altid finde et odds som giver 2 gange pengene igen eller mere. Hvis den kamp du så har oddset på ikke går hjem, finder du en anden kamp med et odds over 2 som du mener har en god sandsynlighed for at gå hjem, og better det dobbelte på kampen.

Eksempel:

Du har 100 kr.

Du satser 100 kr. på en kamp som giver odds 2 gange pengene igen. Kampen går ikke hjem.

Så satser du 200 kr. på en kamp som også giver odds 2 gange pengene igen, men denne kamp går heller ikke hjem.

Så fordobler du indsatsen igen, så du nu oddser for 400 kr. Kampen du oddser på giver endnu engang odds 2 gange pengene igen, og kampen går hjem.

Resultat: Du har brugt samlet 700 kr. at spille for (100+200+400) og har vundet 800 kr. i gevinst (400 kr. x odds 2), til en samlet gevinst på 100 kr. (800 kr. gevinst – 700 kr. indskud).

Dette var blot to af mange forskellige strategier og spiltips til at bette og oddse. Hvis du kunne have interesse i at læse mere om betting og strategier, kan du besøge denne side som har en masse betting guides som klæder dig bedre på inden du better og oddser.