Vælg en side

Den perfekte gave til fodboldfans

29. november 2020

Julen nærmer sig og fodbold i de fleste ligaer går mod sin vinterpause. I 3F Superligaen spilles årets sidste kamp d. 21/12 og ligaen genoptages herefter i starten af februar.

Man kan selvfølgelig stadig blive underholdt af eksempelvis den engelske Premier League, der ikke pauses henover vinteren. Der er derfor mulighed for at få fodboldlysten tilfredsstillet med de traditionelle kampe på Boxing Day.

Men er man eksempelvis stor fan af den danske 3F Superliga, kan en kort pause på to måneder sagtens føles som en evighed. For at gøre ventetiden kortere kan man forberede sig på fodboldåret 2021 med en række ønsker til julegaven.

Hvis du ikke selv er fodboldfan, men ønsker at glæde en fodboldfan med en god julegave, kan du naturligvis også følge nedenstående tips. Vi har inddelt vores forslag i forskellige kategorier, så der er lidt til enhver smag.

Til fodboldspilleren

Første kategori er forslag til gaver til en person, som selv spiller fodbold. Foregår dette på amatørniveau, er der stor chance for, at vedkommende holder pause fra kamp og træning henover julen.

Dette er derfor også en tid, hvor det vil være oplagt at få opdateret sit fodboldudstyr. For at en fodboldspiller kan præstere på topniveau, er det naturligvis vigtigt, at vedkommende har de rigtige fodboldstøvler.

Fodboldspillere vil ofte være motiverede efter en vinterpause, og med en motivation i top og et par nye fodboldstøvler, kan fodboldåret vist ikke starte bedre.

Er vedkommende målmand, kan det selvfølgelig være, at det er i højere kurs, at fokusere på målmandens vigtigste værktøj. Her bør du derfor overveje et par gode målmandshandsker.

Til fodboldfanen

Hvis vedkommende ikke selv spiller, men i stedet er en loyal fan af et hvilket som helst hold, er det måske værd at overveje en fodboldtrøje i gave. Her gør man selvfølgelig klogt i at købe en fodboldtrøje fra vedkommendes favorithold, da chancen for at vedkommende tager glædeligt imod den herved er større.

Hvis fodboldfanen ikke ønsker sig en trøje fra forrige sæson, som holdet derfor ikke længere spiller i, kan dette også sagtens lade sig gøre. Derudover vil disse fodboldtrøjer også være billigere, da trøjen ikke er den aktuelle, og du kan måske være heldig at finde sådan en fodboldtrøje på tilbud.

Til fodboldromantikeren

Hvis vedkommende hverken selv er spiller eller stor fan af et hold, kan det som udgangspunkt være svært at finde på en gave, som vedkommende kunne få glæde af. Men det er bestemt ikke sandheden, at dette skulle være svært.

Hvis vedkommende elsker fodbold uden selv at dyrke det, vil en bog om fodbold med stor sandsynlighed gøre glæde. Der findes i dag mange forskellige fodboldbøger, som er blevet læst af mange og som er utroligt populære.

Der findes både bøger, som er skrevet af aktuelle eller tidligere fodboldspillere, men naturligvis også af trænere, kommentatorer og eksperter.

En idé til en bog som for nyligt er udkommet, som har fået en masse medieomtale, er eksempelvis Nicklas Bendtners bog “Begge sider”. En anden idé til en person som måske hellere ønsker at læse mere om fodboldhistorie kunne være bogen “Det er genialt, det der”, der er skrevet af de tre fodboldkommentatorer Svend Gehrs, Flemming Toft og Carsten Werge.