Vælg en side

Bundesliga-kampe

18. januar 2022

Bundesligaen består af 18 hold, som hver spiller en gang hjemme og en gang ude. Det betyder, at hvert hold spiller i alt 34 Bundesliga kampe i en sæson.

Alle kampe finder sted i løbet af sæsonen (fra august til maj). Af de i alt ni kampe pr. Bundesliga-spilledag, spilles én fredag aften, fem kampe lørdag eftermiddag, én lørdag aften, én søndag eftermiddag og én søndag aften.

Kommende kampe i Bundesligaen

Du kan finde alle Bundesliga kampe hos tipya.com. Kommende kampe opdateres flere gange om dagen, så alle nye oplysninger om de kampe, der er ved at starte, altid vises. Dette er eksempelvis nyheder om skader, holdopstillinger, real-time odds og mere.

Under samtlige Bundesliga kampe hele året, vil du ligeledes kunne finde odds tips fra tipsters og odds eksperter.

Når en Bundesliga kamp starter, vil du ligeledes kunne finde kampens statistikker, målscorer, gule/røde kort osv. Brug kalenderen til at finde ud af, hvilke kampe der spilles på en bestemt dato, og klik på ligaen ‘Bundesligaen’, for at få et overblik over kampene den valgte dato.

Bundesliga rekorder – Hvilket hold har flest titler?

Siden grundlæggelsen af Bundesligaen i 1962 har følgende 12 hold vundet det tyske mesterskab. Følgende er en liste over mesterholdene, med antallet af deres titler i parentes. Ikke overraskende for mange, har Bayern München domineret den tyske liga siden ligaens opstart, og er suverænt det hold der har vundet det tyske mesterskab flest gange.

Hele 30 titler er det blevet til for den tyske storklub siden 1962.

 1. Bayern München (30 titler)
 2. Borussia Dortmund (5 titler)
 3. Borussia Mönchengladbach (5 titler)
 4. Werder Bremen (4 titler)
 5. Hamburger SV (3 titler)
 6. VfB Stuttgart (3 titler)
 7. FC Köln (2 titler)
 8. FC Kaiserslautern (2 titler)
 9. Eintracht Braunschweig (1 titel)
 10. TSV 1860 München (1 titel)
 11. 1. FC Nürnberg (1 titel)
 12. VfL Wolfsburg (1 titel)

Topscorere i Bundesligaen

Når man er på listen over Bundesligaens topscorere gennem tiderne, har man allerede skrevet sig ind i historiebøgerne. For bare at komme i top 50 skal man være en dygtig målscorer og score over 100 mål, hvilket kun få spillere formår at gøre i løbet af deres karriere. For at komme i top 10 skal man være fænomenal.

Her er – pr. januar 2022 – de ti bedste Bundesliga målscorere gennem tiderne:

 1. Gerd Müller (365 mål i 427 kampe)
 2. Robert Lewandowski (300 mål i 369 kampe)
 3. Klaus Fischer (268 mål i 535 kampe)
 4. Jupp Heynckes (220 mål i 369 kampe)
 5. Manfred Burgsmüller (213 mål i 447 kampe)
 6. Claudio Pizarro (197 mål i 487 kampe)
 7. Ulf Kirsten (182 mål i 350 kampe)
 8. Stefan Kuntz (179 mål i 449 kampe)
 9. Dieter Müller (177 mål i 303 kampe)
 10. Klaus Allofs (177 mål i 424 kampe)

Læs også: Holger Rune næste kamp.