Sådan kan du følge med i VM i fodbold 2022

10. august 2022

Der er mange måder, hvorpå man kan følge med i VM i fodbold 2022. Man kan for eksempel følge med på TV, online streaming eller lytte til radio. Derudover kan man også købe en billet til et af de stadions, hvor VM afholdes.

Hvor kan man følge med i VM i fodbold 2022?

VM i fodbold 2022 bliver afholdt i Qatar, og det er første gang, at et VM afholdes i Mellemøsten. Det betyder også, at der er en række udfordringer forbundet med at afvikle et så stort arrangement. For det første skal man have bygget de nødvendige infrastrukturer til at kunne huse så mange mennesker, og for det andet skal man sikre sig, at der er plads til alle de mennesker, der kommer til at rejse fra hele verden for at se VM. Derfor har Qatar været under lup lige siden de vandt buddet på at afholde VM i 2010. Der er dog ingen tvivl om, at Qatar vil gøre alt for at være klar til VM 2022. De har bygget en række nye stadions, som skal huse de mange tilskuere, og de har også sikret sig rettighederne til at sende TV-signaler fra VM ud til resten af verden. Så hvis du gerne vil følge med i VM i fodbold 2022, kan du tjekke vm fodbold tv guide ud. Du kan blandt andet kan se frem til at følge kampene på DR1 eller TV2.

Kan man se VM i fodbold 2022 i Qatar?

Hvis man vil være til stede ved de kampe, der spilles under i VM fodbold 2022, kan man rejse til Qatar, hvor dette års tunering afholdes. Det kræver dog, at man køber en flybillet og overnatning i god tid, da der vil blive rift om det. Desuden bør man også købe billetter til kampene i ret god tid, da de formentligt vil blive revet væk. Desuden vil der være mulighed for at følge med på tv eller på online streamingtjenester.

Hvem er Danmarks modstandere i de første kampe?

I de tre første kampe, Danmark skal spille under VM i fodbold 2022, skal de den 22. november kl. 14.00 møde Tunesien. Kampen sendes live på DR1. Den 26. november kl. 17.00 skal Danmark møde Frankrig, og kampen sendes på TV2. Kampen den 30. november kl. 16.00 spilles mod Australien og sendes på DR1.

I de første kampe til VM fodbold 2022 skal Danmark altså møde Tunesien, Frankrig og Australien, hvor særligt kampen mod Frankrig bliver et spændende opgør.