Vælg en side

Er du klar til VM i fodbold?

6. september 2022

Inden længe er det endelig tid til den begivenhed, som fodboldelskere over hele verden i månedsvis, ja endda årevis, har glædet sig til, nemlig VM i fodbold. Mesterskabet sparkes i gang den 21. november, og denne dato er der som nævnt mange, der ser frem til. Her ser vi på, hvordan du kan blive klar til den store begivenhed, så læs med og få gode tips.

Over hele verden, og altså i særdeleshed også i Danmark, er der stor interesse for VM, og mange danskere sidder klinet til skærmen, når spillerne løber på banen og kampene begynder. Begejstringen har i en del år ligget lidt underdrejet men har igen taget fart efter det danske herrelandshold de senere år har haft vind i sejlene.

Væd på kampenes udfald hjemme fra sofaen

Sportsbetting har de seneste år opnået stor popularitet blandt især danske mænd, og du kan naturligvis også vædde på, hvem der vinder VM og de enkelte kampe i turneringen. Her kan du med fordel søge efter VM odds tips. Du kan vædde på kampenes udfald både hjemme fra sofaen med din telefon eller tablet eller i din lokale kiosk.

Det kontroversielle værtsland

Netop dette VM er ikke uden malurt i bægeret, for valget af Qatar som værtsland har været, og er stadig, meget kontroversielt, ikke mindst på grund af det ekstremt høje antal tragiske dødsfald i forbindelse med opførelsen af det stadion, hvor kampene skal spilles.

I årenes løb har det været diskuteret, om man burde boykotte turneringen eller flytte den til et andet land, og desuden hvorvidt det var en god idé overhovedet at lade ørkenstaten, som ikke selv har nogen stor fodboldtradition, være værtsland for verdensmesterskabet. Ikke desto mindre blev det sådan, og selvom det er med en snert af bitterhed, vil millioner af mennesker verden over stadig følge med, når kampene spilles.

Se bold hjemme fra sofaen

Selvom flere og flere kaster sig ud i at vædde på kampenes udfald, behøver man dog ikke at sætte penge på spil for at få en god oplevelse med VM. For langt de fleste er det nok blot at se kampene i fjernsynet, eventuelt i gode venners lag og med en øl og lidt snacks. Hvis ikke dette VM afholdtes i det kolde efterår og starten af vinteren ville der sandsynligvis være stillet storskærme op på pladser og i parker, hvor borgerne sammen kunne juble og heppe. Der vil dog uden tvivl være mulighed for at se kampene sammen med andre boldglade danskere, da mange barer og pubber viser kampene.

Tilbage er der kun at sige god fornøjelse med VM 2022, og hvis du benytter dig af betting; pas på pengene.