Hold styr på fodboldentusiastens værelse

15. februar 2023

Hvad end du er mor eller far til en fodboldentusiast – eller måske du selv er fodboldentusiasten, der har svært ved at finde orden i tilværelsen?

Så kommer der her en del gode råd til, hvordan værelset kan indrettes, således at den rodede tilgang til livet forhåbentlig kommes til livs!

Etiketter

Nøglen til et organiseret liv er etiketter – i hvert fald til dels. Naturligvis skal man lægge noget arbejde i, men med etikker kommer man langt. Man behøves ikke investere i de helt dyre maskiner og klistermærker, hvis ikke man er til det. I stedet kan der bruges manillamærker, for en hurtigere og mindre permanent løsning, der derfor hurtigt kan skiftes ud ved behov.

Når først man begynder at sætte navn på alting, bliver det nemmere at holde styr på sagerne. Først og fremmest: navn i skabet. Hvor skal hvilke ting have sin faste plads – således at man altid ved hvor man skal lede. Dernæst er det også vigtigt at få sat navn på så meget af det udstyr man har, som muligt. Dette kan ikke i samme grad gøres med manillamærker, men navn skal der altså i. På den måde undgår fodboldentusiasten forhåbentlig at miste sit udstyr, eller at komme hjemme med noget, som ikke er vedkommendes!

Separat vasketøjskurv

Oftest når en træning er overstået kan man føle sig fristet til bare at lade træningstasken stå. For uden at tøjet og skoene stinker, er det desuden bare ekstra arbejde, og med en træning overstået er man nok træt. Desuden skal træningstøjet hurtigt bruges igen, så hvorfor overhovedet smide det til vask?

Løsningen er en vasketøjskurv, på værelset måske endda, der ene og alene er til stinkende fodboldsokker og svedige spillertrøjer (eller hvad der ellers befinder sig i træningstasken). Derved er det altid samlet et sted, og det kan hurtigere blive sendt til en akut-vask!