Vælg en side

Nyd fodbold sikkert: fordelene ved at streame på troværdige betting sider

22. april 2024

Der er ingen tvivl om at streaming vinder mere og mere indpas.

I 2020 havde 30 procent af danskerne ikke engang en TV pakke. Det kan lyde som et voldsomt højt tal, men så bør man overveje at dette tal i 2022 var på hele 38% – og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

Vi er altså blevet vant til at streame alt – og det gælder også vigtige sport events, såsom fodboldkampe. Her begynder det imidlertid at blive lidt mere pikant, for der er en hel del kontrol med hvem der får lov til at købe rettighederne til at vise en kamp. Dette åbner selvfølgelig op for ”piratstreaming”, hvor man i bedste fald kan blive straffet for at se en kamp, fordi siden ikke har haft rettighederne, eller at man simpelthen bliver lokket til en side fordi man tror man kan streame kampen dér, men i stedet får sine systemer inficeret med virus.

Der er så at sige nok at holde øje med, og derfor er det også meget nyttigt at man på sider som casino.dk, kan se nogle af de mest populære og troværdige sider, der tilbyder online streaming af dine favoritkampe.

Hvordan spotter man falske sider?

For at kunne holde sig sikker når man streamer fodboldkampe, er der et par ting man kan holde øje med når man klikker rundt på diverse sider. Først og fremmest bør du være opmærksom på om siden har et gyldigt SSL certifikat – ikke fordi du nødvendigvis skal sende data til og fra siden, men fordi dette vidner om, at domænet trods alt er registreret hos én eller anden virksomhed.

Herudover skal du være meget påpasselig med popups, og notifikationer om at siden ønsker at downloade eller tillade noget i din browser. Ingen af delene bør være nødvendige for at streame.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du kan bære en del af ansvaret hvis du streamer ulovligt – selvom du måske ikke er klar over det. Dette så vi eksempelvis i ”Popcorn Time Sagen”, hvor mange streamere verden over, blev lokket af en platform kaldet Popcorn Time, og streamede de nyeste film og serier, i den tro at det var en helt almindelig streamingtjeneste. I virkeligheden viste det sig dog at være et avanceret torrenting system, der gjorde det ulovligt at streame filmene.

Dette er selvfølgelig lidt anderledes en live streaming af en fodboldkamp, da denne ikke kan torrentes – men princippet er det samme, nemlig at platformene i dag bliver bedre og bedre – desværre også de illegale – og derfor er det vigtigt at du holder godt øje, og altid kun streamer fra sider du stoler på.

Fordelene ved at bette på troværdige betting sites

Der er selvsagt en lang række fordele ved at bette – og streame – på troværdige betting sites. For det første, så kan du være sikker på at betting siden som NordiBet har de fornødne rettigheder til rent faktisk at vise kampen. Dette er din garanti for at du ikke deltager i en ulovlig aktivitet uden at vide det.

Herudover vil du typisk også kunne opleve streaming i en væsentligt højere kvalitet, end hvis man finder et ”piratstreaming” site. I flere tilfælde vil du også kunne få adgang til kampen på flere forskellige platforme, som eksempelvis din smartphone, tablet eller din computer. Dette er essentielt hvis du har vigtige live bets kørende på en kamp, og du er nødt til at være på farten imens.

Sjovere live betting

De fleste bookmakere har deres egen dedikerede app, og flere bookmakere har også indlejret streaming muligheden i denne app, hvilket er en stor fordel for sportsfanatikerne, da man på denne måde altid har både bets og underholdning lige ved hånden.

Disse apps gør det også både nemt og enkelt at placere bets undervejs i kampen, direkte fra den samme platform. Nogle platforme er endda så godt integreret, at du ikke engang behøver lukke streaming vinduet, for at placere dit næste væddemål.

Her er det vigtigt at man er opmærksom på platformens funktionalitet, når man overvejer sin næste bookmaker. Det kan være en god idé at læse forskellige anmeldelser af bookmakeren inden, og også at prøve platformen af så hurtigt som muligt. Der er ikke noget værre, end at finde ud af at man egentlig ikke kan streame kampene, 5 minutter inden kampstart.