5 fordele ved at bruge en VPN, når du streamer fodboldkampe online

3. juli 2024

Det er efterhånden længe siden, at vi samlede os foran det gamle billedrørsfjernsyn for at se fodbold.

I dag er al sport nærmest rykket online, og vi samles i stedet om vores smart TV’er, computerskærme eller mobile enheder, hvorfra vi streamer de pågældende kampe. Det er både enkelt og super komfortabelt at kunne styre sin streaming og tage den med rundt, hvor end man vil. Der er dog også et par ulemper, som dog kan udbedres ved blandt andet at bruge en VPN. Vi kigger på fordelene ved at bruge en VPN til streaming af fodbold online her.

Blokering af reklamer og irriterende pop-ups

Hvis du streamer fodboldkampe fra forskellige mindre officielle hjemmesider på nettet, så vil du sikkert have oplevet at blive bombarderet med forskellige reklamer. Det kan være i form af irriterende pop op-reklamer, som hele tiden forstyrrer oplevelsen. Hvis du gør brug af en VPN, vil du ofte komme omkring det problem. En VPN har nemlig tit en indbygget funktion, der kan blokere for disse indtrængende reklamer.

EN VPN kan sikre, at du ikke havner på de forkerte hjemmesider

Der er stor rift om online streaming af især store fodbold begivenheder som for eksempel Champions League og EM-kampe. Det skyldes især, at TV-pakker og streamingpakker fra de officielle udbydere ofte koster rigtigt mange penge. Derfor bruger mange fodboldinteresserede tid på at lede efter andre alternativer, hvor der kan streame kampe. Her er der imidlertid en del brodne kar mellem udbyderne, og man kan hurtigt havne på en falsk hjemmeside, der gemmer på ubehagelig malware og lignende. En god betalt VPN-tjeneste vil her kunne advare dig om eventuelle malwareinficerede hjemmesider, før du klikker dig ind på dem.

Undgå bredbåndsbegrænsning med en VPN

Du har sikkert oplevet det før, hvis du er typen, der bruger meget data til eksempelvis online gaming eller streaming af datatunge ting på nettet. Internetudbydere kan her begrænse din båndbredde, hvis du bruger for meget. Denne irriterende bredbåndsbegrænsning kan du imidlertid komme omkring ved at benytte en VPN. En VPN skjuler din IP-adresse og krypterer din data og gør det dermed mere kompliceret for din internetudbyder at lokalisere dig og din data.

Stream kampe med VPN-beskyttelse på offentlige Wi-Fi-netværk

Mobile enheder har gjort det muligt at kunne streame fra stort set alle tænkelige steder rundt om i landet og i verden. Måske opholder du dig et sted, hvor der er et offentligt Wi-Fi-netværk, som du kan bruge til at få adgang til streaming på nettet. Offentlige Wi-Fi-netværk kan imidlertid godt være usikre at benytte, især hvis man ikke selv har beskyttet sin enhed. Du kan i den forbindelse beskytte din mobile enhed via en VPN, så al din data er krypteret, når du går online.

Stream danske kampe fra din ferie udlandet via en VPN

Skal du streame kampe fra Danmark, mens du er på ferie i udlandet, så kan det blive svært. Især hvis kampene vises på DR. DR blokerer meget af sit indhold for udenlandske brugere, hvilket derfor også kan omfatte dig, hvis du befinder dig udenfor den danske grænse. Med en VPN vil du kunne sløre din IP-adresse, så det ser ud som om, du opholder dig i Danmark. På den måde vil du alligevel kunne streame meget dansk indhold, mens du er på ferie.