Fodboldrejser og billetter til Chelsea FC

Rejseguide: Fodboldrejser og billetter til Chelsea FC – oplev The Blues live på Stamford Bridge med denne rejseguide til Chelsea FC.

Chelsea er en berømt engelsk klub, der spiller i den bedste engelske liga; Premier League. The Blues – som Chelsea kaldes – har hjemmebane på Stamford Bridge i Vestlondon, hvor der er plads til 41.841 tilskuere. Efter flere år uden guldmedaljer, vandt Chelsea i 2021 både UEFA Super Cup og UEFA Champions League, og Chelsea er dermed tilbage i topform.

Især kampe mod lokalrivalen fra Arsenal sprudler af stemning, og billetterne rives typisk væk, men også billetter mod Tottenham er eftertragtede. Vil du gerne sikre dig billetter til en Chelsea kamp, er det om at være hurtig. I guiden her får du gode råd til at sammensætte eller købe den perfekte fodboldrejse.

Læs mere om fodboldrejser til Chelsea FC.

Chelsea-billetter

Billetter til Chelsea-kampe inddeles i kategori AA, kategori A og kategori B. Kategorien afhænger af modstanderholdet i forhold til, hvor attraktiv kampen vurderes at være. Billetpriser er højest i kategori AA og lavest i kategori B.

Uanset kamp og kategori bør du altid købe dine kampbilletter i det officielle billetsalg. Det kan måske være tillokkende at købe billige billetter i gensalg, men falske billetter er et stigende problem, og i værste fald kommer du ikke ind at se kampen, fordi billetterne bliver afvist i indgangen.

Billetter kan købes via det officielle billetsalg her: chelseafc.com/tickets.

Billetpriser til Chelsea-kampe

Kategori AA billetter
Langsider: £48-£90
Endetribuner: £60-£65

Kategori A billetter
Langsider: £44-£75
Endetribuner: £55-£60

Kategori B billetter
Langsider: £39-£70
Endetribuner: £50-£55

Pladserne med den bedste udsigt til Chelseas hjemmekampe er Westview. Den mest højlydte tribune er Matthew Harding Stand, som er den ene endetribune. Det er her, de inkarnerede hjemmefans placerer sig. Stemningen er her sprudlende, og lydniveauet højt. Udeholdets fans er typisk placeret modsat; nemlig Shed Lower, som er den nederste tribune i modsatte ende af stadion.

Læs mere om Chelsea-kampe.

Medlemskab af Chelsea FC

Det koster £30 for et medlemskab af Chelsea F.C. Medlemskabet støtter ikke kun klubben; det giver også adgang til en lang række af fordele.

Først og fremmest får du priority-adgang til at købe kampbilletter til Chelsea-kampe (både hjemme- og udekampe), men ikke nok med det, så får du også £5 rabat på kampbilletter med et voksenmedlemskab og £2,5 rabat som juniormedlem.

Derudover får du eksklusiv adgang til en masse konkurrencer og online indhold som for eksempel “bag scenen”-videoer hver måned, interviews med spillerne og wallpaper downloads.

Som medlem får du desuden 10% rabat i stadion-butikken; både online og i den fysiske butik, og medlemskabet inkluderer en eksklusiv velkomstgave, der indeholder limited edition tørklæde, kuglepen og nøglering. Velkomstpakkerne til juniormedlemmer har et andet indhold.

Du kan købe et Chelsea-medlemskab her: chelseafc.com/membership.

VIP-billetter

Skal du rejse i forretningsøjemed, eller vil du bare gerne have en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige, bør du overveje VIP-billetter til en Chelsea-kamp. VIP-billetterne giver blandt andet adgang til eksklusive lounges, middag og fri bar.

Der findes følgende forskellige VIP-pakker, du kan vælge imellem:

The Diamond Suite – fra £840: Sæder i privat balkon, fire-retters menu, fri bar, personlig betjening

Platinum VIP Tickets – fra £600: Sæder på East Stand Middle, tre-retters menu, fri bar, italienske delikatesser

Silver VIP Tickets – fra £360: Sæder på West Stand Middle, fire-retters menu, fri bar, mulighed for at se spillerne på tæt hold

The 1905 Club – fra £360: Sæder på West Stand Upper, fire-retters menu, fri bar, mulighed for at se spillerne på tæt hold

Bronze VIP Tickets – fra £300: Sæder på West Stand Middle, tre-retters menu, fri bar, mulighed for at se spillerne på tæt hold

The Health Club – fra £240: Sæder på West Stand Lower, tre-retters menu, fri bar

Frankie’s Sports Bar – fra £240: East Stand Upper, tre-retters menu, fri bar, mulighed for at se spillerne på tæt hold

Du kan købe Chelsea-VIP-billetter her: chelseafc.com/matchday-hospitality.

Fodboldrejser til Chelsea med fly og hotel

Ønsker du at sammensætte din egen fodboldrejse til Chelsea, guider vi dig her i forhold til valg af fly og hotel, samt transport til og fra stadion. Chelsea ligger i hjertet af London, og der er masser at opleve i området, så sæt gerne en dag eller to ekstra af til sightseeing, når du alligevel skal til Chelsea.

Transport til og fra Heathrow Airport til London

Det tager 40 minutter med metroen eller 30 minutter med bil/taxa fra Heathrow Airport til Stamford Bridge. Ønsker du at bo i umiddelbar nærhed af stadion, har du omkring en halv times kørsel fra lufthavnen til dit hotel, afhængigt af dit valg.

Du kan læse mere om Heathrow Airport i London her: heathrow.com.

Her skal du bo i London

Mayflower Hotel, Travelodge London Fulham og Premier Inn London Kensington er alle hoteller, der ligger i umiddelbar nærhed af Stamford Bridge, og som desuden ligger i en overkommelig prisklasse.

Chelsea er et dejligt sted, der er beliggende i perfekt afstand til de seværdigheder i London, du bare må se. Du kan altså med fordel forlænge dit ophold i Chelsea med et par dage eller en uges tid, så du kan se Big Ben, London Bridge, Tower of London, Buckingham Palace og alle de andre nævneværdige attraktioner, som er must sees, når du alligevel er i London for at se Chelsea spille.

Du kan få inspiration til, hvad du kan lave i Chelsea-området her: visitlondon.com/chelsea.

Du kan få inspiration til, hvad du kan lave i London generelt her: visitlondon.com.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Vælger du nogle af de ovennævnte hoteller, kan du vælge at gå eller tage en taxa til stadion. Begge dele tager ganske kort tid. Taxaer er typisk lettilgængelige. Afhængigt af det valgte hotel, har du også mulighed for at tage en bus.

Du kan se busplaner for Chelsea her: rbkc.gov.uk/public-transport.

Klubbens egen guide til at komme til Stamford Bridge kan ses her: chelseafc.com/getting-to-stamford-bridge.

Rundvisning på Stamford Bridge og Chelsea-museum

Uanset, om du er inkarneret Chelsea-fan, eller du bare godt kan lide en god fodboldoplevelse, bør du kombinere kampen med en rundvisning på Stamford Bridge. Her kan du mærke stemningen i omklædningsrummet og prøve turen gennem spillertunnellen.

Som noget særligt ved rundvisningen på netop Stamford Bridge er, at det er en turguide, der tager dig med rundt frem for en audio-oplevelse, som er tilfældet på de fleste stadions. Det giver mulighed for at spørge, om lige det, du har på hjertet – og at få svar af én med insider-viden.

I 2021 er der kommet tilføjelsen TOUR+ som en del af rundvisningen. TOUR+ giver dig mulighed for at downloade en masse unikt materiale til din mobil, herunder for eksempel videoer og billeder fra kampdage, som ikke er offentliggjort andre steder.

En anden særlig ting ved rundvisningen på Stamford Bridge er, at den giver gratis adgang til Chelsea FC Museum – og det må du naturligvis ikke snyde dig selv for.

En Stadium Tour koster £25 for voksne for en standardbillet. Der findes dog forskellige pakker, hvor det er muligt at vælge rundvisninger, der enten er forbeholdt lukkede grupper, eller som indeholder lidt ekstra. Du kan se priser på de forskellige stadionpakker og bestille rundvisning på Stamford Bridge her: tours.chelseafc.com.

Fodboldrejser til Chelsea med et rejsebureau

Vil du gerne sikre den bedste fodboldrejse til Chelsea? Så skal du gøre dig selv den tjeneste at købe fodboldrejsen via et rejsebureau. Det sikrer dig nemlig både at få billetter til de eftertragtede Premier League kampe, men også gode pladser på stadion, et godt hotel beliggende tæt ved Stamford Bridge og fly tur/retur.

En anden væsentlig fordel ved at købe en fodboldrejse til Chelsea via et rejsebureau er, at du rejser med ligesindede – og at fodboldstemningen allerede kan begynde i lufthavnen og videre på hotellet; allerede inden kampen overhovedet er gået i gang.

Du er med en samlet fodboldrejse sikret et godt hotel, hvor standarden er i top, som er beliggende tæt ved stadion. Det gør det nemt at komme til og fra kampen. Ofte er der også transfer fra lufthavn til hotellet inkluderet i en pakkerejse.

Selvom det kan lyde dyrt at købe en fodboldrejse via et rejsebureau, vil du som oftest blive glædeligt overrasket over prisen. Det er ikke engang sikkert, at du kan gøre det billigere selv.

Rejsebureauerne er typisk også fleksible i den forstand, at hvis du gerne vil kombinere fodboldoplevelsen med sightseeing, kan du få en rejse, der passer til dine ønsker. Det kan for eksempel være, at du gerne vil blive et par dage eller en uges tid efter kampen, så du kan opleve smukke London, og alt hvad byen har at byde på.